מטבח

הנהלה
צוות
תיאור המחלקה
מידע שימושי

  הנהלה

 מנהלת המטבח: גב' הדסה אברבנל

 

  צוות


גב' ליליאן אפוטה, קונדיטורית
מר אלי אטיאס, טבח ראשי
צוות עובדי מטבח מונה כ-19 עובדים.  

 

 
 תיאור המחלקה

מדי יום מבושלות כ-2,300 מנות לכל המאושפזים במרכז הרפואי כולל אגף ב' (פסיכיאטריה לילד ולנוער ופסיכיאטריה למבוגרים) ולמיון הקדמי בקרית שמונה.

המטבח עובד בשיתוף פעולה מלא עם השירות לדיאטה. האחרון בונה תפריט המתאים למאושפזים, ומנות הדיאטה ודיאטות מיוחדות בצורת פורמולות שנקבעות ע"י הדיאטנית מוכנות ומבושלות במטבח המרכז הרפואי.

מדי יום מקבלים המאושפזים דף תפריט ובו הם יכולים לבחור את ארוחת הבוקר, הצהריים והערב. בארוחת הצהריים ניתנת בחירה בין שלושה סוגי בשרים.

במחלקת יולדות קיים מזנון "מלונאי" מדי בוקר וערב. ארוחות אלו מועשרות בתפריט מיוחד ליולדת. נשים חרדיות המעוניינות במזון כשר למהדרין יכולות לקבל מנות כשרות.

להורים לילדים מאושפזים יש אפשרות לארוחות במרכז הרפואי בתשלום.

המטבח במרכז הרפואי אופה את הכיבוד לאירועים ולכנסים של המרכז הרפואי. 

 

 מידע שימושי


מיקום:

קומת הקרקע של הבניין המרכזי.

מספרי טלפון:

04-6828005, 04-6828806